Pripreme za Prološku kužinu u punom jeku

Članovi LU Ričina Proložac pripremaju bačve za Prološku kužinu 2025. u školi na Brlogu

Na inicijativu predsjednika Lovačke udruge “Ričina” Proložac, jučer su i službeno započele pripreme za ovogodišnju Prološku kužinu, tradicionalnu manifestaciju koja svake godine okuplja velik broj posjetitelja i zaljubljenika u domaće specijalitete.

Vrijedna ekipa članova odmah se odazvala pozivu te su krenuli s prvim zadacima – pripremom bačvi i opreme. U školskom prostoru na Brlogu okupili su se: Mijo Prgomet, Zdenko Grbavac, Mijo Grbavac, Josip Grbavac, Slaven Cvitanović, Ante Radeljić te predsjednik Robert Škegro. Zajedničkim snagama odradili su dio posla koji je neophodan za uspješnu organizaciju ovog velikog događaja.

Ujedno, ovim putem pozivamo i ostale članove da se uključe u pripremne radove.
Zajednički možemo osigurati da i ovogodišnja Prološka kužina bude na najvišoj razini, kako organizacijski, tako i gostoljubivošću po kojoj smo poznati.

Scroll to Top